WerkbezoekenBanner

yapp 1519814281014Werkbezoeken

Bij onze symposia organiseren wij ook regelmatig werkbezoeken. Dit wordt door onze deelnemers als zeer inspirerend en waardevol ervaren. Zowel voor de ontvangende als de bezoekende partij! Ga met elkaar in gesprek, kom tot elkaar, leer, ervaar en krijg begrip voor elkaar! Daar wordt iedereen beter van!

Gezien dit succes bieden wij dit concept nu ook als los evenement aan. In eerste instantie richten we ons op de steden Utrecht en Rotterdam. Later volgen er meer steden/provincies.

Deelnemen of interesse?

Op dit moment zijn wij druk bezig voor het FACT congres werkbezoeken in Utrecht te organiseren. Het volgende losse werkbezoek zal dan ook in Utrecht plaatsvinden.

Kunt u echter niet wachten, of wilt u voor een groep een werkbezoek door laten organiseren, neem dan contact met ons op. (klik hier)

Doelgroep

Eigenlijk iedereen die met zorg te maken heeft. Hulpverleners, beleidsmakers (denk aan gemeenten), justitie, ervaringsdeskundigen, familie, enz.

yapp 1519814413026Opties

  • U kunt zich opgeven voor evenementen die wij organiseren, vaak met een specifiek thema.
  • Als groep, denk bijvoorbeeld aan een gemeente, afdeling, organisatie
  • U kunt speciale wensen met ons bespreken.
  • Als onderdeel van een training.

Hoe

Dat hangt af van de locaties en de bereikbaarheid. Maar denk aan lopend, fiets, bus, openbaar vervoer enz..Fietsenyapp 1519814300237

Duur

Het kan een dagdeel of een hele dag en indien nodig langer.

Accreditatie

Indien zinvol, vragen wij dit aan. Voor de vaste werkbezoeken gaan we dit zeker aanvragen.

yapp 1519814385204

TOP