Banner Xperts

 

Bekijk de video 

 

Bekijk ook de sfeerimpressie, workshops en een interview over empowerment, opgenomen tijdens Meet the Xperts in 2013 door Pameijer TV:

Sfeerimpressie

Workshop deel 1, deel 2, deel 3

Interview met Sara Goodman over empowerment

  

U kunt zich helaas niet meer inschrijven.

Datum

Maandag 17 november 2014

 

Locatie

Toneelschuur
Lange Begijnestraat 9 (route)
2011 HH Haarlem

 

Kosten

De kosten voor het symposium bedragen € 200 exclusief btw. Schrijf je je met twee personen in, dan zijn de kosten € 350 exclusief btw.

 

Accreditatie

Toegekend:

Categorie Punten
VSR 5
Scholing SPV 5
Scholing Consultatieve Psychiatrie   5
Scholing GGZ 5

 

Niet toegekend:

NVVP: De beoordelaars van deze aanvraag hebben besloten dat dit festival niet conform de wetenschappelijke standaard van de NVvP is en daarom niet kan worden geaccrediteerd als bij- en nascholing voor psychiaters.

 

 Programma (Download het programmaboekje)

Het programma heeft een festivalopzet, dus u heeft de regie in eigen hand. Stel je eigen dag samen en volg het programma zoals jij dat wilt. Luister naar één van onze zeer inspirerende en gepassioneerde Amerikaanse gasten, volg een workshop, loop rond bij de verschillende projecten, praat met andere bezoekers, neem even rust en geniet van een hapje en een drankje of bekijk één van de films. We sluiten af met een spetterend feest met een dj. Het programmaschema geeft aan wanneer en waar je wat kunt bekijken. Klik hier voor meer informatie over de sprekers en de initiatieven.

 

 Plattegronden: Begane grondEerste etageDerde Etage

Briefing organisaties: Download

 

TOP