U kunt zich helaas niet meer inschrijven, we zitten vol.

Van Dolhuys naar HIC, kan het nog beter?

Al ruim vier jaar sinds de opkomst van de HIC, het innovatieve concept en de nieuwe standaard voor gesloten opname afdelingen bieden we inspiratie van vernieuwende professionals, familieleden, ervaringsdeskundigen, directeuren en bestuurders.

HIC 2016 staat voor nog beter, we zijn ver verwijderd van de geschiedenis van het Dolhuys. Maar naar ons idee kan het nog steeds beter. Er wordt nog steeds gesepareerd. Aandacht voor het loslaten van verouderde patronen is nog nodig. We willen de komende jaren nieuwe uitdagingen aangaan, doorgaan met het HIC-avontuur, vervoering, inspiratie, verbreding en verdieping dat is wat we gaan bieden tijdens het Festival.

HIC 2016 speelt zich af in de binnen- en buitenruimte van het enige echte museum voor de geest, in Nederland; het Dolhuys in Haarlem. We gaan terugkijken in de tijd en elkaar collectief inspireren, dus zet een streep in je agenda op donderdag 23 juni en doe mee.

Een line-up op met veel meer dan 1 podium en workshops. Je bent zelf aan zet, dus bezoek een tentoonstelling, bekijk een expositie, luister naar een lezing, eet een hapje, ontmoet gelijkgestemden, bouw aan je netwerk, bekijk outsiderkunst, koop een tijdschrift of boek, stuur een kaartje, bekijk een video, ga naar een theatervoorstelling. En ga vooral met elkaar in gesprek, leer van de geschiedenis van het Dolhuys en denk na hoe het in de toekomst nog beter kan.

Laat zien wat jullie HIC ontwikkelt heeft, ontdek verstopte kennis en haal het naar boven. Bouw je eigen kennisfeest en maak het mee, doe wat je doet met plezier en open vizier!

Tot donderdag 23 juni in Haarlem!

Kosten:

249€ ex btw.

Accreditatie:

Er wordt accreditatie aangevraagd voor NVVP, VSR, FGzPt en V&VN.

Toekening tot nu toe:

  • 5 punten V&VN
  • 5 punten NVvP
  • 5 punten VSR

Locatie:

Schotersingel 2, 2021 GE Haarlem

Programmaoverzicht:

Programmaboekje, klik hier

 

TOP