De room Social Media wordt mede mogelijk gemaakt door: Logo Eltink

Tijd Spreker
9.45-10.30 Eveline Duimelaar en Ruben Meulman
11.00-11.45 Koen Hartog
12.00-12.45 Els Braas
13.45-14.30 Eveline Duimelaar en Ruben Meulman
14.45-15.30 Koen Hartog
15-45-16.30 Els Braas

 

 

 

 

 

 

 

Eveline Duimelaar en Ruben Meulman

Eerste hulp bij Social Media

Ruben Meulman (adviseur online communicatie) en Eveline Duimelaar (verpleegkundige) inspireren u tijdens deze workshop om als professional in de zorg meer uit social media te halen? Ze bespreken welke do's en don'ts er zijn en hoe het zit met de richtlijnen. Ook bespreken ze de stand van zaken op het gebied van social media en laten ze weten wat u ermee kunt.

 

Koen Hartog

Hoe start je met social media?

Hoe combineer je de snelle ontwikkelingen van online media en technologie met de een projectmatige aanpak? Hoe blijf je als organisatie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hoe weet je met welke toepassingen je aan de slag kunt gaan? Tijdens deze workshop krijgen deelnemers te horen:

• hoe social media in Nederland zich ontwikkelen
• hoe social media kunnen worden geïmplementeerd binnen bestaande structuren
• hoe je als organisatie up-to-date blijft
• voorbeelden van good practices in de gezondheidszorg

 

 

Els Braas

BroedplaatsZ

Bent u bekend met het project BroedplaatsZ in Brabant? Mensen die zorg gebruiken, twitteren en bloggen over hun leven. Het doel was bij de start tweeledig: enerzijds beeldvorming aanpakken en anderzijds beleidsmakers een beter beeld geven van de mensen die straks bij hen 'in zorg' komen. Het afgelopen jaar is gebleken dat er nog een derde effect is: het bloggen en twitteren draagt bij aan het herstelproces van de deelnemers.

 

TOP