×

Waarschuwing

Het formulier #10 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Sponsoren op het symposium e-Health voor EPA

Het symposium wordt georganiseerd met als doel kennis en ervaringen uit te wisselen omtrent e-Health voor de doelgroep met een ernstig psychiatrische aandoening. De gespecialiseerde doelgroep zal mogelijk andere eisen stellen aan e-Health-oplossingen dan andere doelgroepen. Op deze dag kunt u in contact komen met ervaringen van de doelgroep, de werkers met deze doelgroep en andere partijen op het gebied van e-Health. U kunt zich dus profileren en kennis opdoen.

Wij zoeken partners die met ons willen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor ideeën/producten bij deze specifieke doelgroep. Wat heeft u als partner te bieden en hoe denkt u dat dit aansluit bij de doelgroep? Wij hebben hier verschillende mogelijkheden voor in verschillende categorieën, voor ieder wat wils. 

Doe ook mee met de Innovatie-award. Wij reiken aan het eind van het symposium een Innovatie-award uit aan een van de gepresenteerde ideeën op het symposium. U als sponsor kunt hier aan meedoen. De deelnemers stemmen tijdens het symposium op een idee wat volgens hen innovatief is en een succes kan zijn voor de doelgroep. Aan het eind tellen we de stemmen en het idee met de meeste stemmen ontvangt de award. Het voordeel is dat de bezoekers met extra interesse bij uw stand informeren naar uw product en dat u duidelijk moet maken waarom ze op u moeten stemmen. Erg leuk, denken wij. Doe mee als u echt iets innovatiefs heeft.

Bent u geïnteresseerd, vul dan onderstaand formulier in en vraag ons sponsorboekje aan. Onder het inschrijfgedeelte staan de sponsormogelijkheden.

 

De mogelijkheden en kosten:

 • Prijs per m2 beursvloer: € 175 exclusief btw.
 • Het laten opnemen van een flyer of brochure in de symposiumtas. Prijs € 200 per A4. Meerdere pagina’s of afwijkende formaten in overleg.
 • Advertentieruimte in de festivalkrant. Prijzen vanaf € 150 (1/8 pagina).

Categorie 1: Doelgroep: kleine partijen, instellingen met potentieel interessante ideeën. 

 • U krijgt maximaal 3 m² beursvloer, denk aan een statafel, poster of eenvoudige rolbanner, en een vermelding op de website. 
 • Kosten: het aantal vierkante meters plus € 200 exclusief btw per standmedewerker.

Categorie 2: Doelgroep: middelgrote partijen of instellingen die hun product willen presenteren.

 • U krijgt x m² beursvloer waarop u bijvoorbeeld een paraplustand met een tafel kunt plaatsen en een vermelding op de website. 
 • kosten: het aantal viekante meter plus € 750 exclusief btw, inclusief twee inschrijvingen op naam.

Categorie 3: Doelgroep: partijen die geen vloerruimte nodig hebben maar hun ideeën of producten via flyers of folders willen presenteren. Deze optie is mogelijk in combinatie met andere categorieën.

 • U krijgt uw flyer of brochure wordt opgenomen in de symposiumtas die uitgereikt wordt aan de deelnemers en uw logo wordt vermeld op de website. Deelname aan het symposium staat los van deze categorie. Kosten: € 200 exclusief btw per A4. Meerdere pagina’s of andere formaten in overleg.
 • En u krijgt advertentieruimte in de festivalkrant. Prijzen vanaf € 150 (1/8 pagina).

Categorie 4: Doelgroep: partijen die zich anders willen presenteren. Denk hierbij aan: een zaal die naar u vernoemd wordt (u neemt de zaalhuur voor uw rekening), u filmt bijvoorbeeld het symposium of verbindt de naam van uw bedrijf aan de uit te reiken e-Health-award 2014 (u neemt een onderdeel van het symposium/de organisatie  voor uw rekening), u neemt een onderdeel van de catering/borrel voor uw rekening.

 • U krijgt: de mogelijkheid een onderdeel van het symposium financieel te ondersteunen of vanuit uw expertise financieel en in uitvoering over te nemen. Dit onderdeel krijgt dan uw naam en dit wordt benoemd in het programma. Uiteraard wordt uw naam en logo vermeld op de website.
 • Kosten: de kosten voor deze categorie zal in overleg met GGZ+ worden bepaald.

Categorie 5: Doelgroep: partijen die zich via meerdere categorieën willen presenteren en met GGZ+ in overleg willen gaan over de mogelijkheden. Denk hierbij ook aan een langdurige samenwerking met GGZ+ (wij organiseren jaarlijks meerdere interessante en actuele symposia). Wij zijn voornemens het symposium e-Health voor EPA ook in 2015 organiseren.

Kosten: deze worden bepaald aan de hand van de gemaakte afspraken.

 

 

TOP