Meet the Xperts

Op november 17, 2014

Bij Toneelschuur

Gezien: 3892


ROUTE

vanaf het station
Op Station Haarlem neemt u de uitgang aan de centrumzijde. Loop de Jansweg (aan uw linkerhand) in. De Jansweg loopt over in de Jansstraat, blijf rechtdoor lopen, langs de Rooms Katholieke Sint Josephkerk tot aan de Lombardsteeg (na huisnummer 71). Loop deze in en u komt uit bij de Toneelschuur. Vanaf het station is het ongeveer tien minuten lopen naar de Toneelschuur & Filmschuur. NB: de Jansweg en de Jansstraat zijn eenrichtingsverkeer. Bovengenoemde route is niet per auto te volgen.

auto
Vanaf de A9 neemt u de afslag Haarlem (Rottepolderplein). U komt via de A200 Haarlem binnen. Vanaf hier volgt u de P-borden naar parkeergarage De Appelaar, Stationsplein of de Raaks.

parkeren
Vanaf hier volgt u de P-borden naar parkeergarage De Appelaar, Stationsplein of de Raaks.
Parkeergarage De Appelaar is snel vol (vooral op donderdag t/m zaterdagavond), wij raden aan één van de andere parkeergarages te kiezen.

fietsenstalling
Bij de Toneelschuur is beperkte mogelijkheid om uw fiets neer te zetten. In de Smedestraat (op 250 meter van de Toneelschuur) is een gratis fietsenstalling, overdekt en bewaakt. Geopend van maandag t/m woensdag tot 24.00 uur, donderdag tot 02.00 uur en vrijdag & zaterdag tot 05.00 uur. Op zondagen is de fietsenstalling alleen geopend tijdens koopzondagen en/of evenementen van 11.00 tot 18.00 uur. Wij verzoeken u om bij bezoek aan de Toneelschuur gebruik te maken van deze stalling.