ART

Route:

OPENBAAR VERVOER:
Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro reizen (Lijn D, E) als met de tram (lijn 12, 20, 23 en 25). Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf daar is het vijf minuten lopen.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Rondom LantarenVenster zijn diverse parkeerterreinen te vinden. Op straat geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 23:00 en op zondag van 12:00 tot 23:00. De kosten zijn € 0,50 per tien minuten. De betaalautomaten accepteren 06-parkeren, creditcard of pin. U kunt alleen parkeren in daarvoor bestemde parkeervakken.

PARKEERGARAGE WORLD PORT CENTER
Op loopafstand van LantarenVenster bevindt zich parkeergarage World Port Center. Aan de kassa van LantarenVenster zijn uitrijkaarten verkrijgbaar à € 8,25. De parkeergarage is geopend van 6:30 tot 23:30 om in te rijden. Uitrijden kan 24 uur per dag.
Meer info over deze parkeergarage.

Q-PARKGARAGE DE ROTTERDAM
Op loopafstand van LantarenVenster bevindt zich Q-Parkgarage De Rotterdam. Voor de parkeergarage zijn aan de kassa van LantarenVenster diverse uitrijkaarten te koop à:
- € 12 - waarde van vier uur, 24 uur per dag geldig
- € 14,50 - waarde van zes uur, geldig tussen 18:00 en 24:00 uur
- € 18 - waarde van zes uur, 24 uur per dag geldig
Meer info over deze parkeergarage.

WATERTAXI
Op de Wilhelminapier bevinden zich de haltes:
- Hotel New York Wilhelminapier
- Luxor Wilhelminaplein

Klik voor een overzicht van alle opstapplaatsen in Rotterdam.

FIETSENSTALLING
Er is op de Wilhelminapier geen bewaakte fietsenstalling. Wel zijn er op de pier genoeg standaards om uw fiets aan vast te maken.

MINDERVALIDEN
In LantarenVenster zijn voldoende faciliteiten om een bezoek voor mindervaliden mogelijk te maken. Het gebouw beschikt over een lift (breed 85 cm, diep 120 cm), een mindervalidentoilet en in de verschillende zalen zijn rolstoelplekken gecreëerd.

Door de indeling van het gebouw is het echter niet mogelijk om u als mindervalide zelfstandig door het pand te verplaatsen. Onze medewerkers zijn te allen tijde bereid om u te begeleiden.

 


TOP